Kızılağaç Ünal Akpınar İlkokulu

WEB https://unalakpinarilkokul.meb.k12.tr
Adres : Kızılağaç Köyü 07600 Manavgat ANTALYA
VİZYON : Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Biz; Atatürk İlke Ve İnkılaplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : 012 yılında okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizin %95 ortaöğretime devam etmektedir. Okulumuz beyaz bayrak almaya hak kazanmıştır. Eko-okullar programına üyedir.

Öğretim Şekli :normal
Saatler : 8:30 - 15:00
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Klima
Lojman : Okulumuza ait 2 katlı lojman bulunmaktadır. Sayısı:2
Servis :
Ulaşım : Kızılağaç Köyü Manavgat ilçesi arası saat başı köy dolmuşu bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Kızılağaç, Antalya ilinin Manavgat ilçesine bağlı bir köydür. Köy nufusu 2009 sayımına göre 1320 dir. Kızılağaç Truzim Bölgesinde 12 adet otel bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : ANTALYA il merkezine 83 km Manavgat İlçesine 13 km
Kontenjan Bilgileri :